Velkommen til Ready2Clean Rengøring

Vi arbejder hårdt hver dag for at gøre det nemt for dig. Du kan trygt lade vores dedikerede og stabile medarbejdere klare dine serviceopgaver, uanset om det er små eller store opgaver. Ready2Clean bygger nemlig på solid erfaring fra servicebranchen. Med et korps af veluddannede medarbejdere, der bruger skånsomme rengøringsmidler og -metoder sikrer vi kvalitet og sikkerhed i din rengøring

Velkommen til Ready2Clean Rengøring

Vi arbejder hårdt hver dag for at gøre det nemt for dig. Du kan trygt lade vores dedikerede og stabile medarbejdere klare dine serviceopgaver, uanset om det er små eller store opgaver. Ready2Clean bygger nemlig på solid erfaring fra servicebranchen.

Vores rengøring i boligforeninger

Ready2Clean har et tæt samarbejde med flere bolig foreninger, hvor vi blandt andet står for trappevask, rengøring af fraflyttede lejligheder, og oprydning efter storm og vandskader.

Vi kører med faste standard priser, så den enkelte varmemester, ved hvad opgaven kommer til at koste, og kan ved flytte syn med det samme give fraflytteren en pris på rengøring af lejligheden.

Dette er med til at mindske muligheden for tvivls spørgsmål, samt diskutioner med lejeren. Trapperengøringen bliver udført med den nyeste teknologi med Batteri støvsuger og moderne vaske udstyr så jeres trappeopgange altid lugter frisk og lækker.

Giv os dine oplysninger på nedenstående kontaktformular og du vil modtage et tilbud fra os i løbet af 48 timer.

Få en pris på din Rengøring i boligforeninger
Vi vil bede dig svare på et par spørgsmål omkring din rengøring herefter kontakter vi dig med vores tilbud. Finder du ikke det du ønsker, så kontakt os gerne på tlf.: 86800039 eller mail.: info@ready2clean.dk

Udfyld venligst felterne

Du skal udfylde disse felter, for at kunne komme videre.

Lidt informationer om din Rengøring

For at kunne finde dig en pris skal du svare på de sidste spørgsmål her.