Vi arbejder hårdt hver dag for at gøre det nemt for dig. Du kan trygt lade vores dedikerede og stabile medarbejdere klare dine serviceopgaver, uanset om det er små eller store opgaver. Ready2Clean bygger nemlig på solid erfaring fra servicebranchen. Med et korps af veluddannede medarbejdere, der bruger skånsomme rengøringsmidler og -metoder sikrer vi kvalitet og sikkerhed i din rengøring

Velkommen til Ready2Clean Rengøring

Vi arbejder hårdt hver dag for at gøre det nemt for dig. Du kan trygt lade vores dedikerede og stabile medarbejdere klare dine serviceopgaver, uanset om det er små eller store opgaver. Ready2Clean bygger nemlig på solid erfaring fra servicebranchen.

Vores rengøring i boligforeninger

Ready2Clean har et tæt samarbejde med flere bolig foreninger, hvor vi blandt andet står for trappevask, rengøring af fraflyttede lejligheder, og oprydning efter storm og vandskader.

Vi kører med faste standard priser. Så den enkelte varmemester, ved hvad opgaven kommer til at koste, og kan ved flytte syn med det samme give fraflytteren en pris på rengøring af lejligheden.

Dette er med til at mindske muligheden for tvivls spørgsmål, samt diskutioner med lejeren. Trapperengøringen bliver udført med den nyeste teknologi med Batteri støvsuger og moderne vaske udstyr. Så jeres trappeopgange altid lugter frisk og lækker.

Giv os dine oplysninger på nedenstående kontaktformular og du vil modtage et tilbud fra os i løbet af 48 timer.

Få en pris på din Rengøring i boligforeninger
Vi vil bede dig svare på et par spørgsmål omkring din rengøring herefter kontakter vi dig med vores tilbud. Finder du ikke det du ønsker, så kontakt os gerne på tlf.: 86800039 eller mail.: info@ready2clean.dk

Udfyld venligst felterne

Du skal udfylde disse felter, for at kunne komme videre.

Lidt informationer om din Rengøring

For at kunne finde dig en pris skal du svare på de sidste spørgsmål her.

boligforeninger billede

Vi arbejder tæt sammen med viceværten eller pedellen og ejendomsadministrationen for at sikre at alle rengøringer bliver udført effektivt, professionelt og af en høj standard. Vi tilbyder både engangs aftaler til de situationer hvor en enkelt rengøring kræves, eller fast kontrakt på regelmæssige tjenester efter jeres behov. Med vores fleksibilitet kan vi sammen aftale lige præcis den rette rengøring til jeres boligforening.

Vi tilbyder en række forskellige rengøringstjenester til boligforeninger, såsom:

  • Trappevask
  • Anden rengøring af opgange som støvsugning, vask af gelænder m.m.
  • Rengøring af delte områder såsom fælleskøkkener- og lokaler.
  • Vindues- og dørvask
  • Postkasse rensning
  • Oprydning
  • Vedligehold og rengøring i vaskekælder, cykelkælder m.m.
  • Rengøring af elevator
  • Udvendig rengøring af bygninger

Til boligforeninger der tilbyder lejeboliger kan vi også hjælpe med rengøring af fraflyttede lejemål der sikrer en dyb rensning af hele boligen fra ende til anden, så den står skinnende ren og klar til de nye beboere uden hverken spindelvæv i lofterne eller gamle madpletter i køkkenet.

Ready2Clean har siden 2014 rengjort bygninger for boligforeninger i det meste af Danmark, vi har kontorer og medarbejdere i de fleste storbyer og dækker de fleste steder. Vi ved hvor meget renlighed betyder for vores kunder, og det reflekteres i vores standarder og arbejdsprocedurer når det kommer til rengøring. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller en snak om hvad vi kan tilbyde jeres boligforening.