Vi arbejder hårdt hver dag for at gøre det nemt for dig. Du kan trygt lade vores dedikerede og stabile medarbejdere klare dine serviceopgaver, uanset om det er små eller store opgaver. Ready2Clean bygger nemlig på solid erfaring fra servicebranchen. Med et korps af veluddannede medarbejdere, der bruger skånsomme rengøringsmidler og -metoder sikrer vi kvalitet og sikkerhed i din rengøring

Velkommen til Ready2Clean Rengøring

Vi arbejder hårdt hver dag for at gøre det nemt for dig. Du kan trygt lade vores dedikerede og stabile medarbejdere klare dine serviceopgaver, uanset om det er små eller store opgaver. Ready2Clean bygger nemlig på solid erfaring fra servicebranchen.

Vores Erhvervs Rengøring

Mød til rengjorte og velduftende lokaler hver dag

Ready2Clean leverer alle former for erhvervsrengøring af både kontorer, velfærds- og produktionslokaler. Rene omgivelser er med til at sikre et sundt indeklima og trivsel for dig selv og dine medarbejdere. Vi bruger rengøringsmidler og -metoder der skåner både miljø og mennesker. Vi skræddersyr en rengøringsplan efter dine ønsker om interval og tidspunkt for rengøringen. Vores veluddannede og motiverede personale er den vigtigste ressource, og det er så vidt muligt de samme rengøringsfolk, der vil komme i din virksomhed. Alle vores medarbejdere har ren straffeattest og er naturligvis overenskomstdækket.

Giv os dine oplysninger på nedenstående kontaktformular og du vil modtage et tilbud fra os i løbet af 48 timer.

Få en pris på din Erhvervs rengøring
Vi vil bede dig svare på et par spørgsmål omkring din rengøring herefter kontakter vi dig med vores tilbud. Finder du ikke det du ønsker, så kontakt os gerne på tlf.: 86800039 eller mail.: [email protected]

Udfyld venligst felterne

Du skal udfylde disse felter, for at kunne komme videre.

Lidt informationer om din Rengøring

For at kunne finde dig en pris skal du svare på de sidste spørgsmål her.

erhvervs rengøring billede

Når i vælger Ready2Clean som rengøringspartner får i effektiv kvalitet hver gang vi kommer forbi kontoret eller arbejdspladsen. Vi går metodisk matriklen efter fra ende til anden, og sørger for at støve af, vaske overflader og gulve, samt alle de små kroge og besværlige vinkler. Spar udgiften til en fast vicevært, og sørg for at jeres lokaler står pletfrie til de vigtige møder og de lange arbejdsdage.

Rengøring af kontoret: Det er et velkendt faktum at rene omgivelser hjælper på produktiviteten i en virksomhed. Både fordi de ansatte ikke skal bruge lige så meget tid på at flytte rundt på rodet, men også da en god rengøring gør stemningen en smule bedre og mere positiv. Og det er noget som både ledelsen og medarbejderne vil sætte stor pris på.

Rengøring af lokaler: Vi står klar til at rengøre jeres lokaler, både enkelte værelser der bruges som udlejning eller butik, til større lejemål der indeholder lidt af hvert. Vi kan gøre rent inden lokalet tages i brug, mens det aktivt bliver benyttet, eller til sidst når lejemålet er slut og man gerne vil opnå en effektiv rengøring og bedste chancer for tilbagebetaling af eventuelt depositum.

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad vi kan hjælpe jer med, uanset om det drejer sig om en enkelt dags rengøring eller en løbende aftale på ugentlig basis.