Håndværker Rengøring

Vi arbejder hårdt hver dag for at gøre det nemt for dig. Du kan trygt lade vores dedikerede og stabile medarbejdere klare dine serviceopgaver, uanset om det er små eller store opgaver.

Ready2Clean bygger nemlig på solid erfaring fra servicebranchen, så vi kan give dig den bedste kvalitet i rengøring.

Et Bedre arbejdsmiljø med håndværker rengøring

Til håndværkere tilbyder vi et samarbejde hvor vi kan klare efterladenskaberne fra byggeprojekter. Vi kommer både hos private, på arbejdspladser, byggepladser eller andre steder som fabrikker m.m.

Ved at vælge os får i en solid og trofast samarbejdspartner. Vi kommer til tiden og overholder vores aftaler, så det eneste i skal tænke på er det i er bedst til; håndværksarbejdet.

De fleste håndværkere vil opnå en række positive ting ved at have indgået en professionel rengøringsaftale. Her har vi nævnt et par af fordele som de fleste sætter pris på.

  • Det giver en mere sikker arbejdsplads, da der vil være færrest mulige skraldebunker at falde over eller søm at træde på.
  • Håndværkerne kan fokusere på deres arbejde og ikke affaldsposer eller savsmuld, og de bliver hurtigere færdige med deres job.
  • Mindre administration og færre beslutninger for håndværkerne når rengøringen klares af andre.

Håndværker rengøring, en af vores kerne kompetencer

Ready2Clean har siden 2014 hjulpet håndværkere og private der har fået udført renovation med effektiv rengøring der kommer rundt i alle krogene. Håndværker rengøring er et af vores specialer, og vi har dedikerede og engagerede medarbejdere der udelukkende arbejder med denne type rengøring. Det sikrer jeg det bedste resultat, på den kortest mulige tid.

Til private der har haft håndværkere forbi til et projekt i hjemmet kan vi også bidrage med vores mange års erfaring. Vi sørger for at støve godt af over det hele, så hverken savsmuld eller puds fra væggene er at finde når vi har gjort rent. Ved at aftale en fast pris på projektet kommer der ingen skjulte overraskelser, og det bliver i alle parters interesse at få arbejdet udført hurtigt og effektivt.

Håndværker rengøring er en af vores kerne kompetencer, vi udfører altid arbejdet til fast pris, og på det aftalte tidspunkt, så du kan aflevere dit byggeri til tiden og med den rigtige finish.

Som en ekstra service kan vi også levere byggepladsservice, som regel fra dag til dag.