Velkommen til Ready2Clean Rengøring

Vi arbejder hårdt hver dag for at gøre det nemt for dig. Du kan trygt lade vores dedikerede og stabile medarbejdere klare dine serviceopgaver, uanset om det er små eller store opgaver. Ready2Clean bygger nemlig på solid erfaring fra servicebranchen. Med et korps af veluddannede medarbejdere, der bruger skånsomme rengøringsmidler og -metoder sikrer vi kvalitet og sikkerhed i din rengøring

Velkommen til Ready2Clean Rengøring

Vi arbejder hårdt hver dag for at gøre det nemt for dig. Du kan trygt lade vores dedikerede og stabile medarbejdere klare dine serviceopgaver, uanset om det er små eller store opgaver. Ready2Clean bygger nemlig på solid erfaring fra servicebranchen.

Vores håndværker rengøring

Ready2Clean's håndværkerrengøring er en af vores kerne kompetancer, vi udfører altid arbejdet til fast pris, og på det aftalte tidspunkt, så du kan aflevere dit byggeri til tiden og med den rigtige finish.

Som en ekstra service kan vi også levere byggepladsservice, som regel fra dag til dag.

Vi har et helt klart koncept og en stor stab af specialiserede medarbejdere der ikke laver andet end håndværker rengøring.

Giv os dine oplysninger på nedenstående kontaktformular og du vil modtage et tilbud fra os i løbet af 48 timer.

Få en pris på din Håndværker rengøring
Vi vil bede dig svare på et par spørgsmål omkring din rengøring herefter kontakter vi dig med vores tilbud. Finder du ikke det du ønsker, så kontakt os gerne på tlf.: 86800039 eller mail.: info@ready2clean.dk

Udfyld venligst felterne

Du skal udfylde disse felter, for at kunne komme videre.

Lidt informationer om din Rengøring

For at kunne finde dig en pris skal du svare på de sidste spørgsmål her.