Privat Rengøring

Vi arbejder hårdt hver dag for at gøre det nemt for dig. Du kan trygt lade vores dedikerede og stabile medarbejdere klare dine serviceopgaver, uanset om det er små eller store opgaver.

Ready2Clean bygger nemlig på solid erfaring fra servicebranchen, så vi kan give dig den bedste kvalitet i rengøring.

Få mere overskud i hverdagen med privat rengøring

Synes du også, det kan være svært at nå det hele? Få mere tid til det vigtigste i dit liv ved at overlade rengøringen af dit hjem til Ready2Clean. Vi uddanner selv vores medarbejdere, og det er så vidt muligt den samme medarbejder, der vil klare rengøringen hos dig. Alle vore folk har ren straffeattest og er naturligvis dækket af overenskomst.

Der kan være mange årsager til man gerne vil hyre hjælp udefra til at sørge for privat rengøring i hjemmet. Fra dem der har travlt på arbejdet og mangler overskuddet når man endelig har fri, til dem der gerne vil bruge tiden med familien frem for rengøringsmidlerne. Ved at vælge os får du rengjort dit hjem uden at skulle bekymre dig om detaljerne.

Uanset hvorfor du gerne vil have assistance med rengøringen derhjemme er Ready2Clean klar på opgaven. Vi har rengjort hos både private og virksomheder og samlet tilfredse kunder undervejs siden 2014.

Professionel rengøring med erfaring og metoder

Når du benytter Ready2Clean får du en professionel rengørings tjeneste. Vores medarbejdere går metodisk boligen efter fra ende til anden og sørger for der bliver skinnende rent samt pænt og nydeligt efter rengøringen.

Vi anbefaler at du rydder småting af vejen inden vi ankommer da dette kan gøre arbejdet hurtigere hvis ikke der skal fjernes små nips genstande eller beskidte tallerkener og kopper mens vi gør rent.

Fra køkkenet rengører vi systematisk bordplader, gulve, håndvaske og andet nødvendigt så du kan lave mad i behagelige og rene omgivelser igen. I soveværelset og stuen støver vi af og vasker eventuelt gulve og andre overflader, og alt afhængigt af aftalen kan vi også rydde op eller redde senge m.m. På badeværelset sørger vi for at både toilettet, brusekabine og dine spejle bliver rengjort effektivt, og det samme gælder i din entre, dit bryggers og andre værelser du måtte have.